Als Països Catalans, cada latido cuenta!

      Sense comentaris a Als Països Catalans, cada latido cuenta!

cadalatidocuenta

En un context de guerra econòmica i psicològica orquestrada pels Estats Units i executada per l’oligarquia local, és imprescindible que des dels Països Catalans denunciem les agressions que està patint el poble veneçolà en forma d’especulació, escassetat i acaparament de béns de consum per part de l’empresariat que busca desgastar el govern legítim de Nicolás Maduro. Així mateix, tant l’oposició com els EEUU ja han iniciat les amenaces de no respectar els resultats dels propers comicis que podrien acabar en un cop d’Estat.

El proper 6 de desembre està en joc la continuïtat del procés revolucionari veneçolà i retrocedir significaria el desmantellament de quinze anys de polítiques d’inclusió, d’enriquiment i d’empoderament de les classes populars, l’espoli dels recursos naturals estratègics o l’inici del fi de l’articulació llatinoamericana entre d’altres.

És per aquest motiu que els Països Catalans hem de mostrar més que mai la nostra solidaritat amb l’incansable poble chavista que són exemple de lluita, autoorganització, autogestió i comunitat. Perquè continuen sent la mostra que el poble organitzat és l’únic garant de la construcció d’alternatives reals al capitalisme.

En aquest sentit, des d’Ítaca – Organització Internacionalista dels Països Catalans (OIPC) volem mostrar el nostre suport al Comando de Campaña Popular Hugo Chávez (CAPHUCHA) en la seva reactivació en el marc de les eleccions a l’Assemblea Nacional el proper 6 de desembre. Un conglomerat d’organitzacions de base que treballen en diferents fronts de lluites populars (residencial, comunicacional, cultural, etc.).

CAPHUCHA no fa campanya electoral per candidats i individualitats sinó que s’afegeix a la campanya Cada latido cuenta per fer una crida al vot, a la mobilització i a la defensa del procés revolucionari. Cada latido cuenta és una campanya de comunicació popular feta des de baix que busca seguir aprofundint en el procés revolucionari a través de la comunalització del poder i la consolidació dels èxits legislatius que s’han aconseguit des de l’inici de la revolució.

Ítaca-OIPC volem aprofitar Cada latido cuenta per fer una mostra de suport internacionalista des dels Països Catalans al poble chavista i a la revolució bolivariana i animem a individualitats, col·lectius i organitzacions a participar de la campanya fent-se fotos amb el hashtags #PPCCLate #CadaLatidoCuenta i publicar-ho a les xarxes socials per tal de fer arribar el nostre missatge.

Perquè sols el poble salva el poble, CADA LATIDO CUENTA!

Ítaca-OIPC,

1 de novembre de 2015

Manifest del Comando de Campaña Popular Hugo Chávez (CAPHUCHA)

Avui 28 octubre 2015, a vint-i-sis anys del 27F, a vint-i-tres anys del 4F, a setze anys de la nostra victòria popular constituent i a deu anys de la derrota del ALCA; el moviment popular chavista respon a l’imperialisme ianqui, als seus lacais colpistes de dreta i a l’oligarquia especuladora i entreguista, que NO TORNARAN.

CAPHUCHA ha tornat perquè CADA LATIDO CUENTA!
Rellancem CAPHUCHA amb l’esperit de Bolívar i Chávez perquè avui més que mai és necessària la iniciativa del poble combatiu que sempre s’ha aixecat contra la injustícia, la desigualtat i l’opressió d’aquells per als qui no existim, per als qui no som, per als qui no valem. A tots aquests els diem: els derrotarem novament en el terreny que sigui, a les urnes i als carrers, perquè som poble chavista seriós i compromès fins on calgui amb la construcció del Socialisme i amb el President Obrer Nicolás Maduro Moros.

CAPHUCHA anirà fins al final per la defensa i aprofundiment de la Revolució Bolivariana i per això aquest 6 de desembre lluitem cap a una Assemblea Nacional del poble i per al poble, anem junts i juntes per una Assemblea amb Diputades i Diputats que tinguin el coratge i valentia de Fabricio Ojeda i amb la visió estratègica del Comandante Chávez, que mantinguin i aprofundeixin els Drets Legislatius conquerits pel poble, que es comprometin amb l’avanç del procés revolucionari i que apostin per la construcció del socialisme des d’allò COMUNAL.

Lluitem perquè per a nosaltres defensar l’Assemblea Nacional és defensar aquelles conquestes que ens han costat anys de lluita, i que no ens deixarem prendre. Es tracta a més de garantir un marc d’acció per continuar empenyent el Golpe de Timón, per una Assemblea que ha de ser garant de l’expressió legislativa de les nostres lluites populars, de la nostra Agenda Legislativa Popular: Per defensar la Llei de Terres Urbanes, i cap a la Llei per a la Autogestió en la Producció de l’Hàbitat. Per defensar la Llei Orgànica sobre el dret de les dones a una vida lliure de violència, i cap a la legalització de l’avortament. Per defensar la Llei de terres i el desenvolupament agrari, i cap a la Llei de Llavors. Per defensar el Reglament de radiodifusió i televisió lliure, comunitària i alternativa, i cap a la Llei de Comunicació Popular. Cap a la Llei anti-sicariat. Cap a la reglamentació urgent i no derogable de totes les lleis del Poder Popular. I per la derogació de l’article 471-A del codi penal que criminalitza la lluita per la terra.

CAPHUCHA no inicia una altra campanya, la campanya del poble chavista és una sola, contra l’imperialisme i el capital; és la de camperoles i camperols, pobladores i pobladors, ambientalistes, comunicadors populars, feministes, indígenes, tots i totes treballadors i treballadores, tots i totes comuners i comuneres, aquí estem des de les bases organitzades assumint, perquè sabem que la batalla continua, perquè sabem que la lluita la fem nosaltres amb les nostres mans, amb el nostre esforç, i perquè aquest 6 de desembre sigui el mandat popular el que arribi a l’Assemblea Nacional, la crida és donar-li vida a la consigna CADA LATIDO CUENTA: cada mà, cada pintada, cada pancarta, cada cartell, cada conversa, i cada un dels nostres vots, cada un de nosaltres compta.

Aquest 6 de desembre tot el poble al carrer, per una Assemblea Nacional del poble legislador!

Per la defensa i l’aprofundiment de la revolució, perquè CADA LATIDO CUENTA!

Movimiento de Pobladores, Corriente Revolucionaria Bolívar y Zamora, ANMCLA, Brigada Che Guevara-EO-Confluencia, Brigada Eva Perón – Patria Grande, Escuela de Feminismo Popular, Asociación Venezolana de Documentalistas (Avedoc), Brigada Comunicacional Hugo Chávez, Colectivo Luis Paulino Salinas Méndez, Frente Cultural de Izquierda, Radio Antena Libre, Radio Toromaima rebelde, Lara Tve Comunal, Cari- bes de Itagua. COTRAIN, Códigos Libres, Radio Alí Primera, Avanzada Popular, Tiuna el Fuerte, Alpargatas Rebeldes, MVF, MOVIDG, CREA, Red de Cine Club de Caracas, Barrio TV, www.antiescualidos.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *