Els Països Catalans es mobilitzen contra el cop d’estat a Veneçuela

D’ença del cop d’estat internacional contra Veneçuela instigat pels EUA i concretat per Guaidó a l’interior, als Països Catalans han sorgit diferents iniciatives de suport al legítim govern veneçolà encapçalat pel president Maduro.

Aquesta darrera setmana s’han fet mobilitzacions a Alacant, València, Girona i Barcelona, i per la setmana que ve, hi ha prevista una mobilització a Tarragona. D’altra banda al Campus de la UIB de Palma, s’han vist pintades de suport a Veneçula i en els propers dies s’estan organitzant xerrades informatives en d’altre spoblacions.

Per tal d’actualitzar la solidaritat entre els Països Catalans i la Veneçuela Boivariana, hem generat un mapa per estar informades de les mobilitzacions, actes i accions de suport.

 

Us recordem que a la web d’Ítaca podeu descarregar els plafons de l’exposició que hem fet, i exposar-la a locals, o parades informatives, concentracions, o compartir-ne el fil de piulades o vídeo de suport. Ens podeu contactar a contacte@itacappcc.cat o per DM de tuiter, o facebook.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *