La brigada 2015 comença el seu camí

      Sense comentaris a La brigada 2015 comença el seu camí

 

Demà, dimecres 28 de Juliol, la Brigada Ali Primera 2015, ens enlairem cap a Veneçuela. Hi serem pràcticament tot l’agost, acollits pel ‘Movimiento de Pobladores‘, un moviment popular de caràcter nacional que lluita pel dret a l’habitatge digne. En total, un grup de sis brigadistes participarem enguany d’aquest projecte.

Concretament, viurem al Campamento de Pioneros Kaika-Shi del barri de La Vega de Caracas. Aquest Campamento eren uns terrenys que van ser ocupats i construïts els darrers anys per la gent del Movimiento de Pobladores, fet que ens permetrà conèixer de primera mà la seva lluita. Des de la brigada, volem participar de les seves experiències. Volem carregar-nos d’idees i vivències que ens puguin ser útils a l’hora de construir una alternativa al model d’habitatge dels Països Catalans.

el per què d’aquest bloc

La brigada també neix amb l’inquietud de ser una eina de difusió de doble sentit: explicar allà la situació dels Països Catalans i difondre aquí, des d’una visió diferent als mass media, com és el procés polític veneçolà. En aquest sentit, aquest bloc és una eina més per aconseguir-ho. En aquest racó virtual penjarem diferents cròniques i diaris de viatge del que viurem a Veneçuela. Esperem que sigui interessant, formatiu i útil per la lluita!

Han estat uns mesos de treball per conèixer el context de la revolució bolivariana i per concretar els objectius que donen sentit a aquesta Brigada. Pensem que tot aquest treball, i tot el que visquem a Veneçuela, no és ni ha de ser només nostre. Tenim la intenció, per tant, de compartir tot això, i per fer-ho utilitzarem el Twitter, el Facebook i aquest mateix bloc.

Brigada Alí Primera

Source: Ali_primera

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *