Brigada feminista a Palestina

      Sense comentaris a Brigada feminista a Palestina

Us presentem les brigades feministes a Palestina, que partiran en breu cap a terres palestines. Us reproduim a continuació el seu comunicat. + Info :BRIGADA FEMINISTA A PALESTINA

Obrim hui aquest canal de comunicació per fer pública una brigada de solidaritat internacionalista amb el poble palestí en clau feminista que tindrà lloc durant les properes setmanes.

Un projecte que respon a la necessitat de teixir aliances amb la societat palestina que viu sota el setge del règim d’Apartheid israelita i que reclama d’una resposta solidària de la comunitat internacional. Però respon especialment a la necessitat de teixir aliances amb la diversitat de formes que adopta la lluita i la resistència de les dones palestines, encara més absents de l’actualitat i de les agendes polítiques.

Diverses militants i activistes feministes de base del País Valencià – Països Catalans, organitzades assembleàriament i de manera no mixta, decidírem mamprendre ara fa un any aquest projecte autogestionat de lluita internacionalista que es materialitzarà durant aquest estiu del 2016 i que tindrà continuïtat a casa nostra a la tornada amb diferents eines per poder treballar els feminismes descolonitzadors al nostre territori.

Els mesos previs de preparació, coordinació i formació han anat definint les línies d’acció del projecte i la perspectiva anticolonialista, antiimperialista i despatriarcalitzadora de la qual emana.

Volem ser una eina de visibilitat i denúncia del context d’ocupació, opressió i Apartheid que pateix el poble Palestí, assumint les demandes polítiques de la societat civil palestina i del moviment internacional Boicot Desinversions i Sancions (BDS).

Volem crear i enfortir des d’una visió antipatriarcal vincles horitzontals amb col∙lectius, organitzacions o grups de dones palestines, així com articular aliances amb col∙lectius afins, de dins i fora de Palestina, des del respecte mutu i el posicionament de la lluita internacionalista. Així mateix, volem denunciar les polítiques de pinkwashing i de recuperació racista de les lluites LGBTI que du a terme l’estat d’Israel.

Amb tot això, vos emplacem a seguir atentes a aquest blog per a futures comunicacions i vos encoratgem a trencar el bloqueig informatiu estenent i difonent el projecte a totes aquelles xarxes, comunitats, mitjans, organitzacions, col∙lectius i assemblees de les quals formeu part.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *