Askapena lliure, llibertat pels pobles.

      Sense comentaris a Askapena lliure, llibertat pels pobles.

Fa ben poc hem tingut la bona nova de l’absolució dels encausats en el sumari d’Askapena i la suspensió de l’ordre d’il·legalització de l’organització, una noticia que com a Amics i amigues d’Euskal Herria i Ítaca, rebem amb alegria.

L’alegria de saber que cap dels cinc companys tornaran a la presó. Qui i com compensarà els mesos de presó preventiva?

L’alegria de saber que Askapena podrà continuar fent la feina per la qual se l’ha jutjat, i per la que va nàixer. La solidaritat internacionalista arreu del Món i l’internacionalisme revolucionari dins d’Euskal Herria.

L’alegria de poder seguir tenint una organització germana d’Ítaca amb qui seguir aprenent i intercanviant coneixements, amb cada nova brigada.

Avui l’internacionalisme és més fort, perquè Askapena hi seguirà sent. Una vella consigna revolucionaria ens deia que “sense Cuba res seria igual”, i és per això que avui podem dir que “sense Askapena, res seria igual”.

Des dels Països Catalans, Ítaca i Amics i amigues d’Euskal Herria us enviem una forta abraçada a les companyes avui absoltes, i a totes aquelles que al llarg dels anys, han format part d’un projecte polític únic al planeta com Askapena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *